Moord Mysterie

Het Moord Mysterie is een avondvullend, besloten detectivespel, waarbij u op een avond enkele lugubere moorden moet oplossen. Een moord, gepleegd waar u zelf hoogstpersoonlijk bij zit, genietend van een heerlijk diner in een sfeervolle omgeving.

Na een bijzonder luidkeelse verwelkoming door de Kamerheer ontspint zich de intrige en al snel is dan het eerste slachtoffer gevallen: moord! Met de moordenaar de gehele avond op vrije voeten is ook hierna echter niemand zijn of haar leven zeker!

Intussen onderzoekt u de zaak in teams aan tafel door goed op te letten en feiten en beweringen te combineren of te controleren. Scènes, dialogen, ruzies en onthullingen onder de acteurs en aan de tafels volgen elkaar nu in rap tempo op.

Zowel tussen de bedrijven door als aan het eind van het diner wordt u dan door de schout uitgenodigd om uw bevindingen (dader, wapen en motief) te rapporteren. Daarna wordt het winnende team bekend gemaakt. Prestaties en wanprestaties van de teams passeren op ludieke wijze de revue. Het team dat uiteindelijk als winnaar in de prijzen valt, heeft dit weten te bereiken met doortastendheid, creativiteit, humor en een stevige dosis corruptie...

Details

Vele locaties zijn mogelijk, afhankelijk van groepsgrootte en wensen. Kosten van diner en drankjes zijn uiteraard volledig van deze locatie afhankelijk (de prijzen in onze prijslijst zijn exclusief diner en drankjes). Uiteraard kunnen wij u passend advies geven.

Aantal artiesten: 9 acteurs
Minimum aantal pers.: 75 personen
Maximum aantal pers.: 200 personen
Tijdsduur: Avondvullend

Prijs

Kosten Moord Mysterie: € 1.295,00 vaste kosten + € 29,50 per persoon

De prijs is per persoon. De vaste kosten zijn de standaard kosten, ongeacht het aantal deelnemers.

Voor bv een groep van 100 personen zijn de kosten:
€ 42,45 (€ 12,95 + € 29,50)

 
Deze prijs is exclusief diner/buffet, drankjes en reiskosten acteurs.

Moordfeesten.nl
Theaterstraat Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
Tel: 020 - 5606906
Fax: 020 - 5606907
info@moordfeesten.nl