Moorddiner 'Het Testament van Gravenstein'

We nemen u tijdens dit moorddiner mee terug in de tijd naar het jaar 1935. Het huis waar u zich bevindt, is van de oude heer Gravenstein. Een man die rijk is geworden in de baksteen industrie. U gaat vanavond dineren in de Kapel, een ruimte die vroeger als huiskapel dienst deed. Wij spreken in de verleden tijd, omdat de heer Gravenstein onlangs overleden is.

Heer Gravenstein leidde een teruggetrokken bestaan. De enige met wie hij contact had, was zijn butler, het dienstmeisje en zijn secretaresse. Heer Gravenstein heeft bij zijn overlijden een testament nagelaten, waarin hij zijn vele bezittingen vermaakt aan zijn enige familielid, neef Max Gravenstein. Men weet weinig van deze neef, in 1925 is hij naar het Oosten vertrokken om fortuin te maken en sindsdien heeft niemand meer iets van hem vernomen. De ijverige secretaresse doet er alles aan om Max te vinden.


Het MoordDiner


Het testament dat tijdens het moorddiner wordt bekend gemaakt, verordent dat het beroemde Gravenstein antiek geveild moet worden. De opbrengst gaat naar een goed doel. Natuurlijk bent u als antiekliefhebber te gast op deze stijlvolle veiling met diner.


Net als het eerste antiek geveild is, wordt er alarm geslagen. Iemand (maar wie?) is op gruwelijke wijze vermoord. In afwachting van de komst van de veldwachter wordt de gasten verzocht om in de kapel te blijven. Al snel volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op en u raakt betrokken bij het oplossen van de moord. Naast de vaste scènes wordt er veel geïmproviseerd, waardoor het moordiner wordt aangepast op de sfeer.

Wat zeker is... u beleeft een Moorddadig Moordspel!

Details

Dit spannende moordspel kan op iedere locatie in Nederland worden gespeeld. We hebben veel locatiesuggesties door heel Nederland!

Prijs

Het moorddiner is vanaf 50 personen te boeken.

De prijs is op aanvraag.

Prijzen zijn exclusief:
• BTW
• Catering- en locatiekosten
• Reiskosten entertainment (vast bedrag: € 150,00 excl. 19%. Evt. reiskosten vanaf Utrecht.)
 • F&B entertainment

Vanaf 70 pers. rekenen wij extra geluidskosten a € 795,00 excl. BTW.