AAAHH! De Directeur Ontvoerd!

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning.

De ontvoeringszaak is een uniek concept voor een arrangement op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat uw directeur (mag uiteraard ook jubilaris of collega) is ontvoerd. U kunt de ontvoerde vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de samenwerking, toewijding, stressbestendigheid en creativiteit van u en uw collega's op de proef gesteld. Hoe graag wilt u de directeur terug?

De Zoektocht

In teams wordt de zoektocht gestart. Ieder team heeft de beschikking over een instructiebox. Deze box bevat onder andere een digitaal kompas, de GPS. Met behulp van de GPS moet u een aantal punten zoeken in de omgeving. Bij elk punt vindt u een nieuwe aanwijzing of opdracht die u moet uitvoeren. Het programma bestaat uit verschillende opdrachten. Bijvoorbeeld het afleggen van een challenge parcours, een kluis kraken en een sporenonderzoek doen. Een reconstructievideo maken, en het maken van een compositietekening. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

De dag wordt afgesloten met het onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend, mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo uw gezelschap weer compleet te krijgen. Als dit lukt wordt er natuurlijk nageborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur. U wilde de directeur toch terug?

Details

Deze ontvoering organiseren we in Amsterdam en Utrecht en is inclusief: 

  • video opname
  • 2 consumpties per persoon
  • spelprogramma
  • prijsuitreiking

Prijs

Kosten moordtocht: € 54,50 p.p. excl. btw
Groepsgrootte: minimaal 25 personen
Tijdsduur: 4 uur

Moordfeesten.nl
Theaterstraat Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
Tel: 020 - 5606906
Fax: 020 - 5606907
info@moordfeesten.nl