Moorddiner in het Baantjer Museum

Exclusief bij MoordFeesten.nl!

Speel het moorddiner in het Baantjer Museum! Op nog geen 100 meter van het voormalige politiebureau komt u alles te weten over de succesvolle misdaadauteur.

Hier vindt u prive-foto's en spullen van Appie Baantjer en andere oud-rechercheurs, maar ook bijzondere Russische en Chinese uitgaves van de C.o.c.k., de enige bewaard gebleven manuscripten, schilderijen gemaakt door Baantjer en documentaires over de wallen. U krijgt zo een goed beeld over het leven van Appie Baantjer en de rosse buurt voordat de heroïne zijn intrede deed.

Volgens velen een romantische tijd waarin iedereen elkaar nog kende, een oogje in het zeil hield en ruzies nog met de vuist werden beslecht. Haring Arie, Frits van de Wereld, Majoor Bosshardt & Bet van Beeren, ooit kleurden zij de buurt.

De moordavond

U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige… of misschien wel dader(s). Wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? In dit spannende en vooral interactieve detective theaterspel, zeer geschikt voor kleinere groepen, moet u gezamenlijk een moord aan tafel oplossen. Bij aankomst ontvangt u, uw karakteromschrijving (= script) en kunt u, onder grote hilariteit, uw bijpassende theaterkleding uitkiezen op de locatie zelf!

Het Moord Theater Dinerspel is een combinatie van aandachtig luisteren, toneel spelen, leren improviseren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontrafelen en subtiel denkwerk. Daarbij laat u zich inspireren door een goed glas wijn, een drie gangendiner en een passende locatie in stijl ingericht. Laat inspecteur Sanderinck (met cee kaa) u aan het eind van de avond vertrekken?

Wat zeker is... u beleeft een Moorddadig Moordspel!

Details

Het moorddiner duurt  +/- 4 a 4,5 uur en is te spelen met groepen vanaf 20 personen. Het Theaterspel is ook te spelen in het Engels.

Prijs

Vanaf 20 pers. € 55,00 p.p. excl. BTW