Baantjer's speurtocht

Lost u het mysterie op?

Ontdek Amsterdam door de ogen van rechercheur De C.o.c.k. In het Baantjermuseumcafe aan de Warmoesstraat staat inspecteur Arie of zijn nichtje Corry de Cock op u te wachten. Arie en Corrie hebben het nieuwste dossier van Baantjer, maar komen geen stap verder. Bent u wel in staat het mysterie rond het lijk aan de kerkmuur op te lossen?

De inhoud van onze technische recherchekoffer is hierbij onmisbaar. Bent u als team in staat de identiteit van het slachtoffer vast te stellen? U pauzeert wanneer u wilt in één van de vele gezellige Amsterdamse kroegjes. Op een accordeonnetje kunt u dan meteen de Baantjertune oefenen, goed voor 10 punten. Daarna moet u onder andere nog de diverse Baantjerlocaties fotograferen, het favoriete drankje van de Cock achterhalen en in de Warmoesstraat een bijzondere ring zien te vinden. Deelnemers dienen een mobieltje of digitale camera mee te nemen!

Goed speurwerk en het vervullen van de ludieke opdrachten maken u tot de nieuwe de C.o.c.k Ook voor de wat mindere fans zijn dit leuke personeelsuitjes want u komt op speelse wijze veel over de stad te weten.

Details

Prijs: 34,50 p.p. excl. BTW
Vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 3 uur

Moordfeesten.nl
Theaterstraat Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
Tel: 020 - 5606906
Fax: 020 - 5606907
info@moordfeesten.nl