Mysterieuze Kostgangers

Deze mysterieuze “speurtocht" leidt u langs een aantal zeer merkwaardige mysterieuze typetjes uit vergane tijden. Het avontuur vindt, gedurende 2,5 à 3 uur, plaats in het bos. De typetjes slaan geheimzinnige taal uit, stellen uitdagende vragen en verstrekken vreemde opdrachten.

Het hoofddoel is het winnen van de heilige graal: de Beker van Macht. Hiertoe dienen de diverse ontmoetingen met de typetjes met goed gevolg te worden afgewerkt. Creativiteit, doortastendheid, humor en corruptie zijn hierbij de doorslaggevende factoren. Slechts het meest gespierde, snelle of intelligente team gaat er met de hoofdprijs vandoor…

Wanneer alle teams op het eindpunt zijn gearriveerd, is het tijd voor de knallende afsluiting van de Mysterieuze Kostgangers, namelijk een zeer ludieke prijsuitreiking waar hilariteit troef is. Gedichten en roddels worden op volstrekt indiscrete wijze voorgedragen… Uiteindelijk wordt het winnende team bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt.

Uiteraard is dit mysterieuze spel uitstekend te combineren met een borrel en diner/ lunch (of barbecue). Omdat wij een “reizend circus” zijn, kan er in overleg met u een geschikte locatie voor de Mysterieuze Kostgangers worden bepaald.

Details

Indicatie tijdsschema: (tijden zijn variabel)

14.00: Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers.
14.30: Uitleg en teamindeling Mysterieuze Kostgangers.
14.45: Aanvang Mysterieuze Kostgangers
17.45: Einde Mysterieuze Kostgangers; gelegenheid tot napraten en borrelen in de afgezette ruimte in restaurant La Place.
18.30: Originele prijsuitreiking gehouden.
19.00: Einde evenementenprogramma.

Prijs

Kosten Mysterieuze Kostgangers: € 1050,00 vast kosten + € 29,50 p.p.

De prijs is per persoon. De vaste kosten zijn de standaard kosten, ongeacht het aantal deelnemers.

Deze prijs is exclusief BTW, reiskosten van de acteurs en eventuele kosten locatie en catering.

Moordfeesten.nl
Theaterstraat Nes 75-87
1012 KD Amsterdam
Tel: 020 - 5606906
Fax: 020 - 5606907
info@moordfeesten.nl